GOTY d.o.o TODY d.o.o.
english  srpski
Tekila

Sierra Gold 0.7

Sierra Tequila je najprodavanija tekila u Evropi, pravi hit i kod nas! Karakteristična po šeširu na čepu pa je često zovu "Tekila sa šeširom". Postoji silver, gold i antiguo varijanta, a razlika je u tome što je gold odležala u buradima najmanje 3 meseca, antiguo 3 godine dok se bela odmah flašira po proizvodnji. Samim tim za konzumiranje čiste tequile uvek je bolje preporučiti gold varijantu.
Dom Tekile je Meksiko. Zakon Denominacion de Origen (D.O.T. 166) nalaže da svaka vrsta tekile mora biti proizvedena u oblasti Jalisico. Sierra se proizvodi od jedinstvene Agave Tequilana Webers Blue. Ova vrsta plave Agave je neophodna za izrazit vrhunski kvalitet Sierra-e. Sierra zadovoljava sve ukuse i dostupna je u različitim stepenima zrelosti. Sierra portfolio uključuje mladu i impulsivnu Sierra Silver, blagu Sierra-u Reposado-Gold koja se čuva u hrastovim burićima i Sierra Antiguo čije se sazrevanje odvija u malim hrastovim buradima čime nastaje ultra-premium tekila.

Sierra Tequila Silver je mlada, veoma čista i jaka tekila. Treba je konzumirati kao "shot" sa limunom i solju ili kao dugo piće u koktelima kao što su Margarita i Tequila Sunrise. Sierra Silver je najomiljena varijanta tekile u svetu.

Sierra Tequila Gold je poznata po svojoj blagoj aromi i bledo-zlatnoj boji koja nastaje dozrevanjem u hrastovim burićima. To je fantastično piće kao "shot" sa cimetom i narandžom ili u dugim pićima i koktelima.

Sierra Antigua je "Anejo" stara tekila koja je ostavljena da leži u hrastovim burićima veoma dugo. Sa tamnom zlatnom bojom i savršeno uravnoteženom aromom.

Sierra Tequila kombinuje umetnost tradicionalnog destilijerstva sa modernom tehnologijom. Svaka boca simbolizuje želju za perfekcijom i za nepca i za oči.

Web: www.sierratequila.de

Zapremina: 0.7 l.
Boja:
Procenat alkohola: 38%
Kontinent: Evropa
Zemlja: Meksiko
Cena A: 1490 dinara
Cena B: 1416 dinara
Dodaj u korpu!
Cena A - 1490 dinara
Cena B - 1416 dinara
Zapremina - 0.7 l
 
 
KORPA
Trenutno: 0 artikal(a)
Cena A: 0 RSD
Cena B: 0 RSD
ISPRAZNI  NARUČI